Ga naar de inhoud

Wij zijn een collectief van professionals die zijn verbonden door één ding: Liefde voor de horeca. Het hart van het collectief bestaat uit een recruiter, een marketing specialist, een horeca expert en een social media specialist.

Wij worden versterkt door een grote groep freelance koks die dagelijks zelf nog in verschillende keukens in de Randstad te vinden zijn. Tegelijkertijd hebben zij een partnerschap met Chefs Network als verbinder en verlengstuk van ons netwerk.

Deze samenstelling van verschillende expertises zorgt voor een gigantisch bereik binnen de horeca. Hierdoor helpen we u via alle mogelijke wegen aan een goede kok.

Stephen Telg
Ik heb een baan kunnen krijgen via MIcky dat eerlijk betaald. Het contact verliep goed en snel! Zeker de moeite waard om contact op te nemen als je opzoek bent naar werk.
Bas Martens
Top geholpen door Mickey. Bij een mooie werkgever terechtgekomen!
dave tecnic
Netjes en snel geholpen , conform afspraken. Snelle reacties bij vragen , Vriendelijk .
kuno marohn
Top geholpen met het vinden van een nieuwe baan!
Michael Joosten
Tot enkele jaren terug konden wij werkgevers via onze socials een vacature uitzetten naar horeca personeel om deze via deze weg weer in te vullen. Maar dat lukt tegenwoordig niet meer! Na diverse grote platforms te hebben geprobeerd ben ik uiteindelijk met Chefs Network in contact gekomen, dit klikte meteen! De opdracht was duidelijk en Mickey gaf meteen al aan dit te kunnen regelen. Binnen enkele weken alle openstaande vacatures zoals toegezegd vervuld! Chefs Network is vanaf dat moment mijn partner voor openstaande vacature.
Robert Bitzberger
Goeie en duidelijke communicatie!
Sibren 't Hart (Fyor Bonerson)
Ik ben via via bij Mickey terecht gekomen. de behulpzaamheid was vanaf moment 1 al een kwalitatief hoogstandje. De volgende dag kon ik al op gesprek bij een door hem gekozen brasserie. De klik was direct aanwezig. Vandaag ben ik akkoord gegaan met het aanbod. Het hele proces heeft minder dan een week geduurd. Mickey zoekt voor jou de gepaste plek en zorgt tot in de nopjes voor een juiste samenwerking tussen alle partijen. De meeste recruiters kunnen een groot voorbeeld nemen aan deze werkwijze.
T Oud
Mickey is een enorm behulpzaam en professioneel persoon die constant het beste voor mij wilden. Ik kan Chefsnetwork niet genoeg aanraden!
Jerrel Romano Landvreugd
Top recruiter Mickey hij mij geholpen aan een baan die precies bij me past luistert goed naar de wensen van de klant. Dankjewel 🙏🏾😉
Daan Verhulst
Mickey heeft mij uitstekend geholpen om weer een nieuwe baan te vinden. Zeer betrokken persoon die het beste in mij naar boven heeft gehaald. En me met veel zelfvertrouwen een sollicitatie gesprek heeft laten doen. Wat me een top baan heeft opgeleverd.
Mickey Meynckens

Mickey Meynckens

Eigenaar / Recruitmentspecialist / Verbinder

Dave Hessels

Videograaf / Webdeveloper / Verbinder

Tessa Aal

Social media manager / Contentspecialist / Verbinder

Lisa Lagerweij

Horeca Expert / Interim horeca manager / Verbinder
Wat is het verschil tussen Chef’s Network en een uitzendbureau?

Wanneer u een kok inhuurt via een uitzendbureau, komt de kok niet direct bij uw organisatie in dienst. De kok komt dan in dienst bij het uitzendbureau. Met een uitzendcontract zijn de kosten vrij hoog, zeker als u iemand na een bepaalde periode inhuren over kunt nemen. In dat geval praat je al snel over een bedrag dat voor veel horecaondernemers niet haalbaar is. Wanneer u een kok aanneemt via Chefs Network komt de kok direct bij uw organisatie in dienst, zonder tussenpartij. Daarnaast vragen wij een bescheiden fee die ook betaalbaar is voor kleine en/of net startende horecaondernemers.

Hoe kan ik me inschrijven?

Bent u op zoek naar een kok? Dan kunt u zich hier inschrijven. Wij nemen binnen uiterlijk twee werkdagen contact met u op, maar meestal al eerder.

Wat gebeurt er als uiteindelijk blijkt dat de kok niet bij ons past?

Het voortraject is nauwkeurig. Wij doen het eerste gesprek, daarna komt de kok bij u op gesprek en draait de kok een proefdag mee. Bevalt dat goed, dan komt het afrondende gesprek met het aanbod. Het is natuurlijk mogelijk dat de kok na enkele weken toch niet binnen de organisatie blijkt te passen. Dan kunt u in de proeftijd ervoor kiezen niet door te gaan met de kok. Wij denken hierin met u mee en delen het risico, zodat u niet betaalt voor iets waar u niets voor terug krijgt.

Leveren jullie ook ZZP koks?

Nee, we leveren koks die bij uw organisatie in loondienst komen. We hebben een partnership met een grote groep ZZP koks die een verlengstuk zijn van ons netwerk, maar we zetten geen ZZP koks aan het werk. Onze focus is een structurele oplossing voor de lange termijn.

Hoe lang duurt het voor ik een kok heb via Chefs Network?

Als de voorwaarden goed zijn (salaris en overige benefits), vinden we vaak iemand binnen ons directe of indirecte netwerk en duurt het meestal hooguit één week. Mocht dat niet lukken dan zetten we een campagne op. In dit geval duurt het over het algemeen enkele weken. Dit is uiteraard een inschatting, we kunnen geen garanties geven.

Let wel op: hoe beter de voorwaarden, hoe groter de slagingskans en hoe sneller er een geschikte kok wordt voorgesteld.

Wat als het niet klikt met de kok?

Als er geen match is dan is het advies simpel: geen aanbod doen. We werken op basis van no cure, no pay. U betaalt pas zodra u iemand aanneemt. Het is voor geen van de partijen wenselijk om iemand aan te nemen waarmee het niet klikt. Dus ons advies is: afwijzen en wachten op de volgende kandidaat.

Wat zijn de kosten als ik toch kies om niemand aan te nemen?

Dan zijn er geen kosten. Echter, wanneer er meermaals iemand uit wordt gevraagd en hier nooit een dienstverband uit voorkomt, kan Chefs Network ervoor kiezen om de aanvraag niet meer in behandeling te nemen.

Kom met ons in contact,