Bij Chefs Network geloven we in maatwerk en persoonlijke aandacht. Met onze expertise in werving & selectie in de horecabranche, bieden wij een gestructureerd zes-stappenplan om de zoektocht naar een geschikte kok te vereenvoudigen.
Stap 1. Functieprofiel
We stellen met u een functieprofiel op. Hierbij kijken we o.a. naar het type kok dat u zoekt, de functie, de salarisindicatie, de urenomvang, het team, de werktijden, de benefits, de bedrijfscultuur etc.
Stap 2. De zoektocht
We starten de zoektocht in ons directe en indirecte netwerk. Vervolgens zetten we een campagne op, benaderen we kandidaten in onze database, gebruiken we job boards en zetten we social media in om de juiste kandidaat voor de functie te vinden.
Stap 3. Het kennismakingsgesprek
Zodra we een interessante kandidaat hebben gevonden, voeren wij een eerste kennismakingsgesprek. In dit gesprek nemen we de huidige situatie van de kok door, bespreken we het CV en geven we informatie over de vacature en uw organisatie. Wanneer wij na dit gesprek verwachten dat dit een geschikte kandidaat is, stellen we deze aan u voor.
Stap 4. Het sollicitatiegesprek
De kandidaat komt bij u langs voor een sollicitatiegesprek.
Tijdens deze kennismaking beoordelen jullie samen of er een match is.
Stap 5. De proefdag
Tijdens het sollicitatiegesprek kunnen jullie overeenkomen dat de kok een proefdag meedraait. Als jullie hier voor kiezen kan dit direct na het gesprek of op een andere dag. Op deze proefdag beoordelen jullie of de match ook in de praktijk goed blijkt te zijn.
Stap 6. Het aanbod
Als beide partijen tevreden zijn, kunt u de kok aan aanbod doen. Als de kok dit aanbod accepteert, komt de kok rechtstreeks bij u in dienst en is het eerste deel van het traject geslaagd!