Ga naar de inhoud

Bij Chefs Network geloven we in maatwerk en persoonlijke aandacht. Met onze expertise in werving & selectie in de horecabranche, bieden wij een gestructureerd zes-stappenplan om de zoektocht naar een geschikte kok te vereenvoudigen.

Stephen Telg
Ik heb een baan kunnen krijgen via MIcky dat eerlijk betaald. Het contact verliep goed en snel! Zeker de moeite waard om contact op te nemen als je opzoek bent naar werk.
Bas Martens
Top geholpen door Mickey. Bij een mooie werkgever terechtgekomen!
dave tecnic
Netjes en snel geholpen , conform afspraken. Snelle reacties bij vragen , Vriendelijk .
kuno marohn
Top geholpen met het vinden van een nieuwe baan!
Michael Joosten
Tot enkele jaren terug konden wij werkgevers via onze socials een vacature uitzetten naar horeca personeel om deze via deze weg weer in te vullen. Maar dat lukt tegenwoordig niet meer! Na diverse grote platforms te hebben geprobeerd ben ik uiteindelijk met Chefs Network in contact gekomen, dit klikte meteen! De opdracht was duidelijk en Mickey gaf meteen al aan dit te kunnen regelen. Binnen enkele weken alle openstaande vacatures zoals toegezegd vervuld! Chefs Network is vanaf dat moment mijn partner voor openstaande vacature.
Robert Bitzberger
Goeie en duidelijke communicatie!
Sibren 't Hart (Fyor Bonerson)
Ik ben via via bij Mickey terecht gekomen. de behulpzaamheid was vanaf moment 1 al een kwalitatief hoogstandje. De volgende dag kon ik al op gesprek bij een door hem gekozen brasserie. De klik was direct aanwezig. Vandaag ben ik akkoord gegaan met het aanbod. Het hele proces heeft minder dan een week geduurd. Mickey zoekt voor jou de gepaste plek en zorgt tot in de nopjes voor een juiste samenwerking tussen alle partijen. De meeste recruiters kunnen een groot voorbeeld nemen aan deze werkwijze.
T Oud
Mickey is een enorm behulpzaam en professioneel persoon die constant het beste voor mij wilden. Ik kan Chefsnetwork niet genoeg aanraden!
Jerrel Romano Landvreugd
Top recruiter Mickey hij mij geholpen aan een baan die precies bij me past luistert goed naar de wensen van de klant. Dankjewel 🙏🏾😉
Daan Verhulst
Mickey heeft mij uitstekend geholpen om weer een nieuwe baan te vinden. Zeer betrokken persoon die het beste in mij naar boven heeft gehaald. En me met veel zelfvertrouwen een sollicitatie gesprek heeft laten doen. Wat me een top baan heeft opgeleverd.

Stap 1. Functieprofiel

We stellen met u een functieprofiel op. Hierbij kijken we o.a. naar het type kok dat u zoekt, de functie, de salarisindicatie, de urenomvang, het team, de werktijden, de benefits, de bedrijfscultuur etc.

Stap 2. De zoektocht

We starten de zoektocht in ons directe en indirecte netwerk. Vervolgens zetten we een campagne op, benaderen we kandidaten in onze database, gebruiken we job boards en zetten we social media in om de juiste kandidaat voor de functie te vinden.

Stap 3. Het kennismakingsgesprek

Zodra we een interessante kandidaat hebben gevonden, voeren wij een eerste kennismakingsgesprek. In dit gesprek nemen we de huidige situatie van de kok door, bespreken we het CV en geven we informatie over de vacature en uw organisatie. Wanneer wij na dit gesprek verwachten dat dit een geschikte kandidaat is, stellen we deze aan u voor.

Stap 4. Het sollicitatiegesprek

De kandidaat komt bij u langs voor een sollicitatiegesprek.
Tijdens deze kennismaking beoordelen jullie samen of er een match is.

Stap 5. De proefdag

Tijdens het sollicitatiegesprek kunnen jullie overeenkomen dat de kok een proefdag meedraait. Als jullie hier voor kiezen kan dit direct na het gesprek of op een andere dag. Op deze proefdag beoordelen jullie of de match ook in de praktijk goed blijkt te zijn.

Stap 6. Het aanbod

Als beide partijen tevreden zijn, kunt u de kok aan aanbod doen. Als de kok dit aanbod accepteert, komt de kok rechtstreeks bij u in dienst en is het eerste deel van het traject geslaagd!

Ik zoek een kok.