Ga naar de inhoud

Met zorg geselecteerde chef kok vacatures

Direct in dienst bij het restaurant.
Wij onderhandelen.
Goede omstandigheden.

Chef kok vacatures,

Niks gevonden?

Niet de chef kok vacatures kunnen vinden die u zocht?

Laat uw gegevens achter zodat we direct contact met u kunnen opnemen zodra er een passende vacature beschikbaar komt.

Waarom Chefs Network?

  • Je komt direct in dienst bij de horecazaak, je bent dus geen uitzendkracht. Je krijgt een solide contract met garantie en zekerheid.
  • Wij doen de onderhandelingen op het gebied van salaris en overige voorwaarden. Je hoeft zelf niet te onderhandelen over dit lastige onderwerp met je nieuwe werkgever als je dit niet wil. Deze keuze blijft uiteraard aan jou.
  • Je hebt altijd dezelfde contactpersoon die jouw belangen behartigt.
  • Eventuele overuren worden netjes gecompenseerd.
  • We werken uitsluitend met opdrachtgevers die goede omstandigheden en voorwaarden bieden. Hier zijn wij kieskeurig in om jou de beste kwaliteit te garanderen.
  • Via Chefs Network kun je snel aan de slag bij een werkgever die bij jou past.
  • Ken je iemand die ook op zoek is naar een baan als kok? Je ontvangt €300,- als je een bekende aan ons voorstelt en deze succesvol wordt geplaatst.
Stephen Telg
Ik heb een baan kunnen krijgen via MIcky dat eerlijk betaald. Het contact verliep goed en snel! Zeker de moeite waard om contact op te nemen als je opzoek bent naar werk.
Bas Martens
Top geholpen door Mickey. Bij een mooie werkgever terechtgekomen!
dave tecnic
Netjes en snel geholpen , conform afspraken. Snelle reacties bij vragen , Vriendelijk .
kuno marohn
Top geholpen met het vinden van een nieuwe baan!
Michael Joosten
Tot enkele jaren terug konden wij werkgevers via onze socials een vacature uitzetten naar horeca personeel om deze via deze weg weer in te vullen. Maar dat lukt tegenwoordig niet meer! Na diverse grote platforms te hebben geprobeerd ben ik uiteindelijk met Chefs Network in contact gekomen, dit klikte meteen! De opdracht was duidelijk en Mickey gaf meteen al aan dit te kunnen regelen. Binnen enkele weken alle openstaande vacatures zoals toegezegd vervuld! Chefs Network is vanaf dat moment mijn partner voor openstaande vacature.
Robert Bitzberger
Goeie en duidelijke communicatie!
Sibren 't Hart (Fyor Bonerson)
Ik ben via via bij Mickey terecht gekomen. de behulpzaamheid was vanaf moment 1 al een kwalitatief hoogstandje. De volgende dag kon ik al op gesprek bij een door hem gekozen brasserie. De klik was direct aanwezig. Vandaag ben ik akkoord gegaan met het aanbod. Het hele proces heeft minder dan een week geduurd. Mickey zoekt voor jou de gepaste plek en zorgt tot in de nopjes voor een juiste samenwerking tussen alle partijen. De meeste recruiters kunnen een groot voorbeeld nemen aan deze werkwijze.
T Oud
Mickey is een enorm behulpzaam en professioneel persoon die constant het beste voor mij wilden. Ik kan Chefsnetwork niet genoeg aanraden!
Jerrel Romano Landvreugd
Top recruiter Mickey hij mij geholpen aan een baan die precies bij me past luistert goed naar de wensen van de klant. Dankjewel 🙏🏾😉
Daan Verhulst
Mickey heeft mij uitstekend geholpen om weer een nieuwe baan te vinden. Zeer betrokken persoon die het beste in mij naar boven heeft gehaald. En me met veel zelfvertrouwen een sollicitatie gesprek heeft laten doen. Wat me een top baan heeft opgeleverd.

Wat is het verschil tussen Chefs Network en een uitzendbureau?

Als je via ons een baan vindt dan kom je direct in dienst bij onze opdrachtgever. Dit betekent dat je geen uitzendcontract krijgt. Je krijgt een solide contract met urengarantie zodat je elke maand netjes je volledige salaris krijgt. Met een uitzendcontract kan een opdrachtgever de samenwerking met jou ieder moment stopzetten. Dit is met een direct contract niet het geval en ben je zeker van werk en inkomen zolang het contract duurt. Ook kom je sneller in aanmerking voor een vast contract.

Wat is het voordeel van werken via Chefs Network?

Bij ons hoef je niet lang te zoeken, sollicitaties te verzenden en naar veel bedrijven toe om kennis te maken. Je geeft je wensen door aan ons en vertelt ons wat je zoekt en wat je belangrijk vindt. Wij komen met een passend aanbod en als het klikt doen wij de salaris onderhandelingen voor je als je dit prettig vindt.

Werken jullie ook met ZZP’ers?

We hebben geen losse diensten die in te vullen zijn door ZZP’ers, maar we willen wel altijd kijken of we een samenwerking op kunnen zetten met betrouwbare ZZP’ers. Ons team bestaat ten slotte voor het grootste deel uit ZZP-koks. We kijken graag met jou naar een manier om ons netwerk te bundelen zodat jij zonder inspanning geld kunt verdienen met ons. Ben je benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan contact met ons op! We leggen je graag uit hoe we een goede samenwerking kunnen opzetten.

Kan ik via jullie werken zonder ervaring?

Ja dat kan, we werken samen met veel bedrijven die jou als beginner de kans geven om het vak te leren.

Kan ik via jullie werken zonder diploma?

Ja dat kan, we kijken niet naar een diploma, maar naar wat iemand kan. Je wordt betaald naar je kunnen en heb je ambitie om door te groeien dan zorgen wij dat je komt te werken in een bedrijf waar je door kunt groeien.

Ik spreek geen Nederlands, kan ik via jullie een baan vinden?

De Nederlandse taal niet machtig zijn is bij de meeste van onze opdrachtgevers geen bezwaar, als je je goed verstaanbaar kunt maken in het Engels en in de keuken kunt communiceren met je collega’s dan kunnen wij zeker een leuke baan voor jou regelen!

Ik ben geen kok maar ik heb wel horecaervaring, kan ik via jullie aan baan vinden?

Dit is in veel gevallen mogelijk. Onze primaire focus ligt op koks. Heb jij ambitie om het koksvak te leren dan kunnen wij jou zeker helpen aan een baan als hulp kok. Wil je graag in een andere functie in de horeca? Bijvoorbeeld in de bediening, achter de bar of is de afwas? Dan hebben wij vaak binnen ons netwerk ook wel opties voor je. Klik hier om je aan te melden en we nemen snel contact op om jouw opties door te nemen!

Hoe kan ik me uitschrijven?

Als je uit ons systeem gehaald wenst te worden, stuur ons dan een mailtje en we schrijven je direct uit. We zijn te bereiken op info@chefsnetwork.nl

Wat je kunt verwachten als chef kok?

Als chef-kok neemt u de leiding in professionele keukens, waarbij u verantwoordelijk bent voor het culinaire hart van de zaak. U speelt een centrale rol in het creëren en uitvoeren van menu’s, het leiden van uw keukenteam en het waarborgen van de hoogste kwaliteit van de gerechten. Uw vaardigheden strekken zich uit van het fijnzinnig bereiden van gerechten tot het efficiënt en effectief beheren van de keukenoperaties.

U bent meer dan een kok; u bent een culinaire leider, iemand die visie en creativiteit combineert met managementvaardigheden. Uw expertise omvat niet alleen het verfijnen van recepten en technieken, maar ook het inspireren en motiveren van uw team. Dit vereist een balans tussen artistieke expressie en praktische efficiëntie, evenals het vermogen om onder druk te presteren en de verwachtingen van gasten te overtreffen.

In de rol van chef-kok bent u de drijvende kracht achter de culinaire ervaring, of het nu in een gerenommeerd restaurant, een luxe hotel of een innovatieve cateringonderneming is. Uw verantwoordelijkheid is cruciaal in het definiëren van de culinaire richting en het handhaven van een uitmuntende standaard. Elke dag biedt de kans om uw passie voor koken te delen en een blijvende indruk te maken in de gastronomische wereld.